Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA INTERNETSKE STRANICE DENIS-SOFIC.FROM.HR

I. Općenito

Sadržaji i usluge koje omogućuje internetska stranica denis-sofic.from.hr (dalje “stranica”) regulirani su ovim Uvjetima korištenja.

Pristupanjem i / ili korištenjem internetske stranice denis-sofic.from.hr i svih povezanih poddomena te pripadajućeg sadržaja (npr. tekst, fotografije, video i audio snimke), aplikacija, sofvera i usluga koje se omogućavaju putem ove internetske stranice bez obzira na način korištenja, korisnik izričito pristaje bez ikakvih ograničenja ili rezervi na korištenje i uporabu web servisa u skladu s ovim Uvjetima korištenja (dalje u tekstu: ”Uvjeti”), a reguliranje svih pravnih odnosa koji proizlaze ili mogu proizaći iz korištenja / uporabe domene denis-sofic.from.hr vrši se u skladu s ovim Uvjetima.

Korištenjem sadržaja ove internetske stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz takvog korištenja te se obvezuje koristiti sadržaj na vlastitu odgovornost. Vlasnik internetske stranice denis-sofic.from.hr, Denis Sofić (dalje “autor”), ne može se smatrati odgovornim za bilo kakve troškove ili štetu nastalu korištenjem.

II. Sadržaj i usluge

Usluge i sadržaj koje pruža stranica uključuju, ali nisu ograničene na tekst, fotografije, ilustracije, grafičke prikaze, softver, audio i videouratke imaju isključivo informativnu svrhu i ne mogu se upotrebljavati u druge svrhe. Autor ne garantira korisnicima točnost, korisnost, pouzdanost, pravovremenost i aktualnost sadržaja i usluga, te ne uvjetuje da će internetske stranice i usluge funkcionirati bez prekida i pogrešaka sada, ni u budućnosti. Stranica zadržava pravo na promjenu, poboljšanja, odgodu, privremeni prestanak i prestanak prikazivanja ili pružanja bilo kojeg sadržaja i usluge, u bilo koje vrijeme, iz bilo kojeg razloga, bez prethodne najave. Odgovornost korisnika je upoznati se sa svim promjenama na internetskoj stranici. Nastavak korištenja sadržaja i usluga na ovim stranicama nakon izmjena, poboljšanja ili ukidanja predstavlja korisnikov pristanak i suglasnost s istima. Autor nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj i usluge. Autor nije odgovoran korisniku ni trećim osobama za bilo kakvu štetu koja je povezana s korištenjem sadržaja i usluga na stranici ili proizlazi iz njega.

III. Poveznice (linkovi) s drugim internetskim stranicama

Stranica sadrži veze s drugim internetskim stranicama (linkovi) koje su kreirale treće osobe. Autor ove stranice nema nadzor nad informacijama na drugim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti za sadržaj na stranicama koji su kreirale treće osobe. Korištenje takvih stranica podliježe Uvjetima korištenja mjerodavnima na tim stranicama. Linkovi objavljeni na ovoj stranici su objavljeni u dobroj namjeri i autor se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan ove stranice.

IV. Autorska prava

Sadržaj na stranici, izuzev sadržaja koji su preuzeti od drugih autora, ustupljen je pod Creative Commons BY-NC-SA 3.0 licencom. Tekstovi objavljeni na stranici treće osobe mogu kopirati, prenositi, distribuirati i publicirati u nekomercijalne svrhe, uz obavezno jasno istaknuto ime autora (Denis Sofić) i izvora članka (stranica denis-sofic.from.hr) te uz uvjet da treće osobe tekstove potom same ne zaštićuju autorskim pravom.

Ukoliko smatrate da su na ovoj stranici povrijeđena vaša autorska prava, kontaktirajte me, ako se ustanovi istinitost vaših tvrdnji, svi će sporni sadržaji biti uklonjeni s stranice.

V. Zaštita privatnosti

Autor poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranice. Autor može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja stranice. Ove podatke autor koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao stranicu i njezine sadržaje dodatno usmjerilo i prilagodio publici koja ga posjećuje. Bilo kakvi prikupljeni podatci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Autor se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika stranice, osim u slučaju teškog kršenja uvjeta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

VI. Sigurnost

Autor stranice je poduzeo potrebne mjere kako bi zadržao visok stupanj sigurnosti stranice, kako bi zaštitio istu od virusa i drugih malicioznih i štetnih softvera, ali ne jamči njihovu potpunu odsutnost. S tim u svezi, upućuje se korisnike ove stranice na poduzimanje potrebnih mjera zaštite kao što su npr. uporaba vlastitih antivirusnih programa. Na temelju toga autor stranice nije odgovoran za bilo kakvu nastalu štetu.

VII. Odricanje odgovornosti

OVOM SE STRANICOM KORISTITE NA VLASTITU ODGOVORNOST!
Internetska stranica denis-sofic.from.hr ima isključivo informativnu svrhu i ne može se upotrebljavati u druge svrhe. Autor nije odgovoran korisniku ni trećim osobama za bilo kakvu štetu koja je povezana s korištenjem sadržaja i usluga na stranici denis-sofic.from.hr ili proizlazi iz njega. Autor nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj i usluge. Autor ne garantira korisnicima točnost, korisnost, pouzdanost, pravovremenost i aktualnost sadržaja i usluga te ne uvjetuje da će internetske stranice i usluge funkcionirati bez prekida i pogrešaka sada, ni u budućnosti.

VIII. Mjerodavno pravo

U slučaju spora primjenjuje se mjerodavno pravo Republike Hrvatske.

IX. Promjene

Autor zadržava pravo izmjena ili dodatka ovim uvjetima u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na stranici.

Zadnja izmjena: 15.10.2016.